My stories

 

 

Nieuwe sieraden

mei 2019

Ik ben weer aan het experimenteren geslagen: nieuwe sieraden met - natuurlijk - bloemen, dit keer in hars! Vooralsnog verkoop ik deze niet op Etsy, maar op onze marktjes en op aanvraag.

ED9EAB1F-76BD-489D-A205-0F4FD19C7856-1.jpg F89DBD0C-7F22-40A8-98CD-A18D650DE61A1-1.jpg

 

 

 

 

Photoshoot
Villa Vintouched

April 2019

Eindelijk is het zo ver, onze Villa Vintouched fotoshoot! Elk jaar starten Kirsten en ik ons vintage markt seizoen met een fotoshoot, dit keer op de geweldige locatie van Bestwelhip in Geleen, een enorme loods vol vintage parels! En we zijn los gegaan ;) Check Villa Vintouched op onze socials!

473AA4CD-3D47-457C-ACE2-A0E44A4A3EEC.jpg

 

 

 

 

Eindelijk...

Januari 2019

Na 2 jaar wikken en wegen, geen kleuren durven te kiezen voor onze eetkamer, is ie dan eindelijk geverfd! Deze tussenkamer heb ik altijd ontzettend lastig gevonden: geen direct daglicht, hoge plafonds en klein oppervlakte, oude tegelvloer uit 1900 en ook nog eens mijn 'oude' vintage meubeltjes. Kortom, moeilijk! Na uren kleuren uitproberen op de Flexa kleur app (TIP!), zijn het de kleuren midden zandtrand en 100% zandstrand geworden. Héél blij ermee! De kamer is warmer, ruimer en gezelliger geworden.

 

 

 

 

 

 

Kleuradviseur

Januari 2019

In 2018 heb ik de opleiding Interieurstyling aan de NIA Academie gevolgd en afgerond. Vervolgens heb ik in het najaar de module Kleuradviseur gevolgd en in januari afgerond met een presentatie!
Ik heb ontzettend veel geleerd in deze module, zoals de werking van kleur i.c.m. soorten daglicht, de werking van kleuren t.o.v. elkaar, de optische ruimtelijkheid die kleur kan bieden, de verdieping in kleurcodes en nog veel meer! Zo jammer dat het alweer afgelopen is!

Ook een studie doen bij NIA? Check het aanbod:
https://www.niainfo.nl/

 

 

 

 

 

 

Christmas Time

December 2018

Er zijn zo veel leuke ideeën om je Kerst tafel te decoreren! Een van mijn leukste werkzaamheden bij Sissy Boy is het 'spelen' met servies en tafelschikking!

thumbnail_IMG_0386.jpg

 

 

 

Muziek doosjes

November 2018

December is dé cadeautjes maand, en het liefste maak ik ze zelf. Voor 2 toekomstige mama's heb ik muziekdoosjes gemaakt. Terwijl je aan het muziekmolentje draait, kun je het trekpopje laten dansen!

thumbnail_IMG_1236.jpg

 

 

 

Flavourites.nl

    juni 2018

thumbnail_image22-1.jpg

 

 

Visual merchandiser

April 2018

My hard work paid off!! So happy :)

Mijn grote droom is uitgekomen: vanaf 1 april start ik als instore visual merchandiser bij Sissy Boy, eerst 3 maanden in Hasselt, daarna vast in Maastricht! Hier kijk ik al jaren naar uit en eindelijk is het zo ver. More styling more merchandise and more fun!#retailstyling #sissyboy1982

 

 

 

 

 

 

 

Interieurstyling

September 2017

In oktober start ik met een interieuropleiding! Bij de NIA academie zal ik de opleiding interieurstyling volgen. Ontzettend veel zin in!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikel over mijn sieraden op Hashtag Maastricht!

Juni 2017

Hashtag Maastricht heeft een tof artikel geschreven over mij en mijn sieraden! Check it out: Hastag Maastricht !! Hashtag Maastricht wordt gerund door blogger Denis en hij schrijft allerlei toffe feeds over de "ins and outs" van Maastricht!

 

 

 

Interview bij Vintage Fever!

Februari 2017


Lees nu mijn interview op Vintagefever.nl !
Veel leesplezier, groetjes Tessa

 

 

 

 

 

 

 

Townhouse hotel &
my jewelry

Oktober 2016

In het bijzondere Townhouse Design Hotel in Maastricht dragen de medewerkers vintage accessoires; waaronder mijn handgemaakte sieraden!

 

 

 

 

Nieuw verkoopadres!

September 2016

Vanaf 16-9-2016 is een selectie van mijn sieraden te koop bij een nieuw online ~vintage~ verkoopadres! Een te gekke webshop met allerlei vintage goods!

~~ VINTAGE FEVER ~~

 image1-2.png 

 

 

 

Vintage markten in het vooruitzicht!

Komende zomer heb ik 2 markten in het vooruitzicht, in samenwerking met Villa Vintouched (Vintage & Handmade) sta ik op de volgende markten:

Zondag 28-8-16 Mini Market @ Brandweer Maastricht

Zondag 04-09-16 Antiek- en rommelmarkt @ Stationsstraat / Alexander Battalaan Maastricht. Graag zie ik jullie daar!

 

 

 

 

Supermarket

Aniek Schiepers en ik gaan op 2e Paasdag 28-3-16 weer deelnemen aan een editie van Supermarket!  Hier zullen we onze handgemaakte spullen verkopen en we hopen dat jullie zin hebben om te komen!

Locatie: Tapijn Kazerne, 12-18uur

www.supermarketmaastricht.nl

 

 

 

 

 

 

Vintage frames

(24-2-2016)

Ik vond 8 van deze prachtige ronde goudkleurige vintage frames op een rommelmarkt in België. Wat deze hangers extra mooi maakt is het subtiele patroon in de rand, en het feit dat er veel ruimte is voor het borduurwerk! Vanaf nu te koop in mijn Etsy Shop!

 

 

 

 

 

 

Christmas Time

(1-12-2015)

Sinterklaas en Kerst zijn elk jaar drukke momenten, zo lever ik meer sieraden aan mijn verkoopplekken en zorg ik dat de bestellingen via Etsy extra feestelijk verpakt worden! 

Zoek je nog een cadeautje? Kijk dan in mijn Etsy shop, of ga langs in een van de winkels die mijn sieraden verkopen! Onder het kopje Kopen kun je de verkoopplekken vinden. Fijne feestdagen!

 

 

 

 

 

 

Soortvanwinkel Zwolle!

30-9-2015

Vanaf begin oktober liggen mijn sieraden in de toffe conceptstore "Soortvanwinkel" van Tosca & Kirsten, in het centrum in Zwolle!Soortvanwinkel
is de reizende conceptstore in Zwolle met kunst, vintage, unieke en handgemaakte producten door ontwerpers, kunstenaars en vintage verzamelaars uit heel Nederland. Deze tijdelijke conceptstore beweegt zich binnen Zwolle naar steeds nieuwe locaties om zo de leegstand in het centrum in te vullen. Hou onze website in de gaten voor ons recente aanbod.

Nu te vinden aan het Gasthuisplein 12 te Zwolle.

 

 

 

Mijn sieraden te koop bij Magnolia Thrift Store @ Maastricht

magnoliastore2-1.jpg

 

Vanaf vandaag zijn mijn sieraden te koop bij de vintage boutique Magnolia Thrift Store: Rechtstraat 72 in hippe wijk Wyk in Maastricht! Vele toffe vintage items per stuk of per kilo, accessoires, meubeltjes en nu ook mijn sieraden!

 

 

Sieraden sets op Etsy 

26-6-2015

Vanaf vandaag zijn er weer vele nieuwe items te koop in mijn Etsy-shop. Waaronder 2 sieraden sets, bestaande uit 2 of 3 passende sieraden. 

 

Daarnaast zijn alle oorbellen zijn 10% goedkoper geworden!

Nieuwe stijl van sieraden uitproberen 

20-6-2015

Omdat ik van priegelen, oude sieraden en bloemen houd, probeer ik me een nieuwe stijl eigen te maken; micro mozaïek! In Italië rond de jaren '20 werd dit veelvuldig gedaan, met name in de vorm van broches. Zodra ik er beter in word, zal ik deze sieraden ook graag willen verkopen via mijn Etsy shop. Maar ook oude foto's en portretten fascineren mij; vandaar ook deze broches met zwart wit foto's uit de jaren 1900 t/m 1940! 

 mozaiek.jpg sieradenzwartwitfotos.jpg

 

Inspiratie opdoen in NY! 

1-6 april 2015

NY en met name de wijken SoHo, Nolita en Wilamsburg Brooklyn zijn ontzettend trendy op het gebied van vintage. Je vind er flea-markets, vintage shops en veel plekken waar jonge makers hun goods verkopen onder één dak, of zelfs met stands op straat.
En als topper deze Vintage Nomad Truck in Brooklyn, die zou ik ook wel willen!
Eerst maar eens sparen en zonder zo'n truck op markten staan --> Komende Koningsdag 27-4 vrijmarkt, stadspark Maastricht: 2nd hand, vintage en eigen sieraden! 

 

Mijn ketting in een artikel van KEK MAMA shoppen!

27-2-2015

11026717_10205584761953454_690872987_n.jpg

~SUPERMARKET~ 

10-2-2015

Op zondag 29 maart ga ik meedoen aan SUPERMARKET MAASTRICHT, een handmade-market met, van & voor creatieven in de regio, samen met mede-creatieveling Aniek Schiepers! Kom dat zien!
team1        Aniek Schiepers

SUPERMARKET biedt een podium aan ontwerpers, kunstenaars, muzikanten, culinaire createurs en andere kleine creatieve ondernemers uit de Euregio. Laat je verrassen door nieuwe en unieke producten! Onder het genot van een (h)eerlijk hapje en drankje kun je rondstruinen over de markt en genieten van (live) muziek. Ook zijn er workshops en activiteiten voor groot en klein. SUPERMARKET is gratis toegankelijk en vindt buiten plaats rondom Gebouw M op de Tapijnkazerne in het stadspark in Maastricht.

 

!!Nieuw!! Vintage borduur-sieraden voor kids!

20-1-2015

Vanaf nu zijn er ook sieraden voor kids te verkrijgen. Geïnspireerd door de natuur --> unieke brochespeldjes en knoopjes voor jasjes, tassen, jurkjes enzovoorts! Exclusief verkrijgbaar via mijn website. Neem meteen een kijkje

P1060337-1.JPG    P1060340-1.JPG

 

~ Happy new items on Etsy for 2015!~

18-1-2015

Het nieuwe jaar is begonnen, en daarmee nu ook vele nieuwe sieraden op Etsy!
Neem gauw een kijkje

P1060317klein.jpg

Wereldwijde verzending

3-1-2015

Sinds mijn Etsy Shop verstuur ik mijn sieraden wereldwijd! Van australië naar Zwisterland en Engeland. Erg leuk dat Etsy de mogelijkheid biedt om wereldwijd te zelfgemaakte items verkopen en andermans items te kopen

 

Hello Mangomini!

5-11-2014

In haar 'hello november' illustratie-post heeft Cindy Mangomini naast vele andere leuke spulletjes mijn borduur-oorbellen getekend! Heel erg leuk! ♥ Check haar site voor veel meer van dit moois!

 

It's Etsy time! 3-11-2014

Vanaf 3 november 2014 is er een ruime selectie sieraden te koop via mijn shop op Etsy! Shopnaam: Tessa Randi. Ik streef ernaar vaak nieuwe items erop te zetten, zodat er veel keuze blijft! Nieuwsgierig? Neem gauw een kijkje Tessa Randi Jewelry on Etsy

 

 

Time's up! 31-10-14

Vandaag is - na 1 creatief en mooi jaar - de laatste dag van mijn deelname bij Crafts & Co aangebroken. Vanaf 1 november zijn mijn sieraden daar niet meer te koop. Ik heb een paar nieuwe verkoopplekjes in de planning onder andere rondom de Kerstperiode, meer informatie hierover volgt binnenkort!

 

Pop-it-up 2-9-14

De sieradenverkoop bij Nouss Concept Store Online loopt zo goed dat ik alweer een nieuwe lading mag opsturen! Nouss heeft ook regelmatig pop-up stores en vanaf 13 september t/m 11 oktober zijn daar ook sieraden van Tessa Randi te koop!

* De grootste pop-up store in Nederland * Shoppingcentre Noorderveld in Wormerveer www.poush.nl

 

 

Goed doel! 12-8-14

Op 4 & 5 oktober 2014 draag ik een steentje bij aan het goede doel: Pink Ribbon, aandacht voor borstkanker.
In Maastricht: Maasboulevard 5, van 13-18:00 uur wordt een kunstmarkt georganiseerd met allerlei handgemaakte kunst door vrouwen die dit goede doel willen steunen. De opbrengst gaat naar Pink Ribbon, dus kom allemaal eens langs!

 

Nieuw online verkoopadres erbij! 10-8-14

Vanaf augustus 2014 is een selectie van de Tessa Randi sieraden met borduurwerk online te koop bij NOUS Concept Store; een toffe store die ruimte geeft aan jonge designers en kleine merken!In de media! 28-6-14

Hippeshops.nl --> Namanama is the next hippest shop of the season!
En mijn petit-point ketting staat ook in het artikel!

 

Crafts & co --> mijn ketting op de flyer van de winkel Crafts & co in Maastricht!

 

 

Nieuw! Een online verkoopadres voor Tessa Randi :) 1-3-14

Vanaf maart 2014 is een mooie selectie van mijn sieraden met borduurwerk te koop bij Namanama.nl. Een prachtige online vintage boutique met vele unieke spullen! Echt de moeite waard eens te bezoeken.

 

 

Mijn eerste eigen winkeltje is een feit!30-10-13

Yes vanaf 1 november is het zover, dan open ik mijn eigen winkeltje bij Crafts&Co! Crafts&Co is een mooie winkel in het hippe Jekerkwartier in Maastricht, met een "slow shopping concept" waar vele kunstenaars onder één dak hun handgemaakte spullen verkopen. Ook is er een biologisch theehuis! Kom gauw eens kijken!!